Π.Ε. Εύβοιας: Νέο πλαίσιο λειτουργίας στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αλιβερίου

Αποκαθίσταται άμεσα το ζήτημα των καθυστερήσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην εξυπηρέτηση πολιτών του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Αλιβερίου, εξαιτίας της μετακίνησης υπαλλήλου από το τμήμα αυτό στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Π.Ε. Εύβοιας.

Το νέο πλαίσιο λειτουργίας του Τμήματος έχει ως ακολούθως:

  1. Κάθε Παρασκευή θα μεταβαίνει στο Αλιβέρι τεχνικός υπάλληλος, ενώ ο προϊστάμενος θα συνεχίσει να παρευρίσκεται από Πέμπτη μεσημέρι.
  2. Τα αιτήματα που υποβάλλονται Δευτέρα και Τρίτη και απαιτούν υπογραφή τεχνικού ή προϊσταμένου θα εξετάζονται στη Χαλκίδα (με υπηρεσιακή μεταφορά) και θα διεκπεραιώνονται κάθε Τετάρτη το πρωί στο Αλιβέρι.
  3. Τοποθετείται επιπλέον θέση “online” για ταχύτερη διεκπεραίωση των αδειών οδήγησης.
  4. Οι υποθέσεις που έρχονται από τη Σκύρο, θα υπογράφονται με αναπλήρωση προϊσταμένου αυθημερόν στο Αλιβέρι.

Ο Φάνης Σπανός, σχετικά με το θέμα, δήλωσε:

“Οι αυξημένες ανάγκες της μεταφοράς μαθητών, μας ανάγκασαν να μετακινήσουμε έναν υπάλληλο από το τμήμα Μεταφορών Αλιβερίου σε αυτήν την υπηρεσία.  Παρατηρώντας τις δυσλειτουργίες που παρουσιάστηκαν, προβαίνουμε σε συγκεκριμένες ενέργειες, που θα επιτρέψουν την επίσπευση των διαδικασιών, προς όφελος των εξυπηρετούμενων πολιτών. Είναι βέβαιο πως τα προβλήματα της καθημερινότητας ούτε κρύβονται στο χαλί, ούτε λύνονται διά μαγείας. Πρακτικές λύσεις χρειάζονται και αυτό κάνουμε σήμερα με την Υπηρεσία.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ