Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην Έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο» 20 – 22 Οκτωβρίου 2017, Athens Metropolitan Expo

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο», που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Η έκθεση απευθύνεται στην αγορά της οργανωμένης και μικρής λιανικής και, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών, έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης και επικοινωνίας μεταξύ των προμηθευτών και των σημείων πώλησης. Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr/.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 2016