Ημερίδα ενημέρωσης για την πράξη «Τοπική Δράση προώθησης Απασχόλησης στην Εύβοια» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “Development”

Ημερίδα ενημέρωσης για την πράξη
«Τοπική Δράση προώθησης Απασχόλησης στην Εύβοια»
της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “Development”

Μία ανοικτή συνάντηση με στόχο την ενημέρωση ανέργων, νέων επιστημόνων και αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στην πράξη «Τοπική Δράση προώθησης Απασχόλησης στην Εύβοια» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη “Development” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.   

Κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ενσωμάτωσης στην τοπική αγορά εργασίας των Ανέργων εγγεγραμμένων στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και η εξυπηρέτηση των αναγκών της υπάρχουσας τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Νέων Επιστημόνων της Περιοχής παρέμβασης αλλά και των Αγροτών προκειμένου να αναδειχθούν νέα πεδία βιώσιμης επιχειρηματικότητας ή να ενισχυθούν οι υπάρχουσες δραστηριότητές τους.
Ειδικότερα, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21-12-2013 στις 10:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των στόχων και δράσεων της πράξης καθώς και αναλυτική περιγραφή τόσο των διαδικασιών που ακολουθούν όσο και των επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται μέσα από το πρόγραμμα.
Όσοι υποψήφιοι ωφελούμενοι παρευρεθούν στην ημερίδα πέραν της ενημέρωσης που θα λάβουν για όλο το πλαίσιο της πράξης, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν και τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα προκειμένου να διεκδικήσουν την ένταξή τους σε αυτό.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ (Συντονιστής Φορέα), τηλ: 2221026626 / 2221089706 Ώρες:9:00 πμ – 13.00 μμ. καθώς και από τις ιστοσελίδες www.anevia.gr, www.evia-asdevelopment.gr
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής καλούνται να υποβληθούν έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2013

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα της Ημερίδας Ενημέρωσης για την πράξη “ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ” & την Αφίσα – Πρόσκληση της Ημερίδας